Abloy Oy: Avaimet hankintatoimen kokonaiskustannusten vähentämiseen

ABLOY Oy on ulkoistanut HUB logisticsille operatiivisen hankintatoimensa, materiaalinkäsittelyn, työnjohtamisen ja kehittämisen sovittujen toimittajien osalta.

Yhteistyökumppanin valintaan vaikuttivat HUBin tarjoamat monipuoliset palvelut sekä kehittämisen tärkeyden korostaminen. “HUBin palvelukokonaisuus vastasi hyvin tarpeitamme ja näimme myös pidemmällä tähtäimellä HUBin hyväksi kumppaniksi”, kertoo ABLOYn strateginen ostaja Maiju Laukkanen. Yhteistyön myötä Laukkaselle on konkretisoitunut HUBin asiantunteva palvelu ja vastuun ottaminen sovituista asioista sekä reagointikyky. Laukkanen näkee myös yhteistyön selkeät tulokset; “Meidän toimittajien lukumäärä on laskenut ja omat varastoinnin ohjausarvot on saatu järkevämmiksi”.

ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa maalla, merellä ja ilmassa – olosuhteista riippumatta. Käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin luodut ratkaisut ulottuvat kotien lukinnasta äärimmäistä turvaa vaativiin ammattikohteisiin. Maailmanlaajuinen 90 maata kattava ABLOY-jakeluverkosto vastaa asiantuntevasta palvelusta. HUB logistics tarjosi ratkaisun Abloyn toiveeseen toimittajamäärän karsimisesta sekä varastoinnin kokonaiskustannusten vähentämisestä.

Vieritä ylös