Saat meiltä logistiikkapalvelut, jotka tarvitset
– ja vähän päälle

Olemme suomalainen logistiikkapalvelujen innovaattori, jolta saat tarpeidesi mukaiset räätälöidyt logistiikan palvelut materiaalien ja tiedon hallintaan. 

Palvelutarjonnallamme voidaan kattaa yrityksesi koko logistinen prosessi ohjauksesta ja kehityksestä aina toteutukseen asti. Tutustu varastointi-, automaattivarasto-, sisälogistiikka- ja puupakkauspalveluihin sekä toimitusketjukonsultointiin. 

HUB logistics varastointipalvelut

Varastointipalvelut

Skaalautuvat palvelut, kilpailukykyiset hinnat, moderni tekniikka

Varastointi kannattaa antaa hyviin käsiin

Varastointipalvelumme tukee asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina materiaalien vastaanotosta varastointiin ja tavaroiden lähettämiseen loppuasiakkaalle. Palvelumme skaalautuvat tarpeidesi mukaan, on sitten kyse suuresta tuotantoyrityksestä tai kasvavasta verkkokauppiaasta. Huolehdimme puolestasi sekä varastotilojen että työvoiman riittävyydestä, jolloin sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Haluamme olla asiakkaillemme laadukas ja luotettava varastointikumppani. Kun asiat suunnitellaan ja tehdään yhdessä, saavat molemmat osapuolet selvää hyötyä.

HUB logistics sisälogistiikka

Sisälogistiikkapalvelut

Kehittämisellä ja ulkoistamisella tehoa ja selkeyttä tuotantoon

Sisälogistiikan kehittäminen ja ulkoistaminen tuovat tehokkuutta

Sisälogistiikkapalveluissamme tulemme osaksi yrityksesi tuotantoa ja tuotantoprosessia omissa tiloissasi. Huolehdimme siitä, että oikeat tavarat liikkuvat oikea-aikaisesti ja yrityksesi työntekijät voivat keskittyä oman työtehtävänsä menestyksekkääseen hoitamiseen. Kun sisälogistiikan kehittämiseen panostetaan, voidaan keskeisiä toimintoja kehittää ja saada työhön sekä selkeyttä että tehokkuutta.

HUB logistics puupakkauspalvelut

Puupakkauspalvelut

Lautalaatikot ja -häkit, puulavat ja -alustat sujuvasti ja oikein

Puupakkaukset ovat kaikin puolin kestävä ratkaisu

Puupakkauspalvelumme on erikoistunut tuottamaan lautalaatikoita ja -häkkejä sekä puisia lavoja ja alustoja asiakkaillemme eri toimialoilla. Suunnittelemme pakkaukset itse tai käytämme standardiratkaisujamme projektista riippuen. Puupakkaustuotantomme keskittyy Riihimäelle ja Tampereelle, mutta teemme pakkauksia myös asiakkaidemme tiloissa. Se palvelee vuositasolla noin 80 asiakasta.

HUB logistics toimitusketjukonsultointi

Toimitusketjukonsultointi

Logistiikan solmut auki LEAN-työkaluja hyödyntäen

Toimitusketjun ja materiaalivirtojen hallintaa

Saat meiltä selkeän ja asiantuntevan näkemyksen yrityksesi logistiikan nykytilasta, kehityskohteista sekä tulevaisuuden tavoitteista. Kumppaninasi luomme yrityksellesi logistiikan tiekartan, jonka askelmerkkejä seuraamalla koko toimitusketjusi tehokkuus lisääntyy. LEAN-kulttuurin hallitsevat asiantuntijamme varmistavat, että logistiikkasi prosessit, resurssit sekä varastojärjestelmät ovat oikein mitoitettuja ja että kehitystavoitteet saavutetaan.

Scroll to Top

Tilaa Logistiikkameili
– ja olet perillä alan virtauksista!

HUB logisticsin uutiskirje on nyt Logistiikkameili. Se kertoo sinulle logistiikka-alan virtauksista ja  sujuvan logistiikan eduista liiketoiminnalle.

Logistiikkameili