Mitä sisälogistiikka on?

Sisälogistiikka on materiaalivirtojen hallintaa tehdas-, terminaali- tai varastoalueen aitojen sisäpuolella.

Sisälogistiikka kattaa materiaalin hallinnan tavaran käsittelystä työpisteelle ja siitä aina lähetykseen asti. Englanniksi sisälogistiikka on ”in-house logistics”, ja se kertoo siitä, että logistiikka hoidetaan omissa tiloissa. Sisälogistiikkapalveluissamme tulemme siis osaksi yrityksesi tuotantoa omissa tiloissasi.

Sisälogistiikkaan liittyy olennaisesti myös informaatiovirtojen hallinta, jotta toiminta on juuri oikea-aikaista tarpeeseen nähden. Sisälogistiikkaan eivät perinteisesti kuulu tehdasalueen ulkopuolella tapahtuvat kuljetukset, joihin termi logistiikka yleensä yhdistetään. 

Käytännössä sisälogistiikkaan kuuluva työ on tavaran vastaanottoa, hyllyttämistä, varastointia sekä kuljetuksia ja siirtoja tuotannossa. Se on myös keräilyä, pakkaamista, lastaamista, lähettämistä ja kierrätystä. Sisälogistiikkaprosessiin kuuluvat työntekijöiden ja kaluston lisäksi olennaisena osana myös käytettävät tietojärjestelmät ja tilat. 

Keskity sinä ydinliiketoimintaasi
– me hoidamme sisälogistiikkasi.

HUB logistics sisälogistiikan kumppanina

Sisälogistiikkapalveluumme lukeutuvat kotiinkutsu-, vastaanotto-, keräys-, pakkaus- ja lähetystoiminnot sekä muut hankinta- ja materiaalinkäsittelypalvelut. Otamme yrityksesi materiaali- ja tietovirrat kokonaisvaltaisesti haltuumme. Hoidamme materiaalien vastaanoton, hyllytyksen, siirron, keräilyn sekä pakkaamisen virheettömästi ja ripeästi. Tuomme tarvittavat tuotteet ja osat tuotantolinjalle oikea-aikaisesti. Vastaamme siitä, että käytössäsi on riittävät, tuotantosyklisi mukaiset resurssit.

Sisälogistiikan kumppanina tarjoamme sinulle asiantuntemuksemme ja kokemuksemme erilaisista sisälogistiikkaratkaisuista ja -prosesseista. Hyödynnämme palveluratkaisuissamme vain parhaiksi havaittuja käytäntöjä ja toimintamalleja sekä modernia ja toimivinta tekniikkaa ja automatiikkaa.

HUB logistics on täyden palvelun kumppani materiaalivirtojen hallintaan. Tarjoamme laadukkaat ja kokonaisvaltaiset logistiikkapalvelut yrityksille. Asiakkaanamme saat älykästä varastointia ja sisälogistiikkaa yrityksesi tarpeiden mukaan. Hoidamme laadukkaasti ja tehokkaasti yrityksesi logistiikan kaikki vaiheet.

Olemme valmiita palvelemaan yritystäsi joustavana ja laadukkaana varastointikumppanina.

Scroll to Top