Sisälogistiikan ulkoistaminen

Sisälogistiikan ulkoistaminen kannattaa ja kumppaniksi on syytä valita toimija, jolla on siitä ainutlaatuista osaamista ja rautaista ammattitaitoa.

HUB logisticsilla on vankka kokemus sisälogistiikan onnistuneista haltuunotoista eri toimialoilta. Ulkoistuskumppanina olemme  standardoineet liiketoiminnan luovutukseen liittyvät prosessit sekä projektin- ja riskinhallinnan, jotta haltuunottoprosessi on mahdollisimman sujuva.

Luomme yhteistyössä kanssasi systemaattisen logistiikkatoimintojen kehitysohjelman, jolloin voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja sen kehittämiseen. Me huolehdimme logistiikasta.

Sisälogistiikan ulkoistaminen tuottaa kustannussäästöjä ja läpinäkyvyyttä

HUB logisticsin ulkoistuspalvelut tarjoavat säästöjen lisäksi joustavuutta ja läpinäkyvyyttä. Voit lisätä palvelukokonaisuuteen tarpeidesi mukaan räätälöityjä palveluita. Palvelumallimme perustuu suoritepohjaiseen hinnoitteluun, jolloin logistiikkatoimintojen kustannuksista tulee läpinäkyviä aidosti ja aidosti muuttuvia. Läpinäkyvyyttä saadaan muun muassa ylläpitokustannuksiin, tilakustannuksiin, henkilöstökustannuksiin ja logistiikkakaluston investointikustannuksiin.

Lukuisten tutkimusten mukaan logistiikan ulkoistaminen tuo vuosittain noin 10-20% kustannussäästön. HUB:n ulkoistuspalvelut tarjoavat asiakkaalle kustannussäästöjen lisäksi myös toiminnan joustavuutta. 

Sisälogistiikan ulkoistamisen hyödyt yritykselle:

  • Kustannussäästöjä, joustavuutta, skaalautuvuutta
  • Läpinäkyvyyttä ylläpitokustannuksiin, tilakustannuksiin, henkilöstökustannuksiin ja logistiikkakaluston investointikustannuksiin
  • Parempi toimitusketjun hallinta
Autamme sinua mieluusti yrityksesi materiaali- ja tietovirtojen haltuunotossa.

Sisälogistiikan kehittäminen, yhteistyössä kanssasi

Sisälogistiikan kehittäminen asiakaskohtaisen kehitysohjelman avulla luo tavoitteen pienentää toimitusketjun kokonaiskustannuksia, parantaa palvelun laatua ja lisätä palvelumme arvoa asiakkaillemme.

Haluamme parantaa asiakkaidemme toimitusketjun hallintaa jatkuvan kehittämisen periaatteella.

Olemme kehittäneet systemaattisen toimintamallin jatkuvan parantamisen tulosten varmistamiseksi. Olemme esimerkiksi standardoineet asiakaskohtaiset suorituskykymittaristomme. Niitä käytetään muun muassa liiketoiminnan ja operatiivisen toiminnan mittaamiseen, vertailuun ja lisäarvontuottokykymme arvioimiseen yhteistyössä kanssasi.

HUB logistics on täyden palvelun kumppani materiaalivirtojen hallintaan. Tarjoamme laadukkaat ja kokonaisvaltaiset logistiikkapalvelut yrityksille. Asiakkaanamme saat älykästä varastointia ja sisälogistiikkaa yrityksesi tarpeiden mukaan. Hoidamme laadukkaasti ja tehokkaasti yrityksesi logistiikan kaikki vaiheet.

Meidän kanssamme saat kustannussäästöjä ja läpinäkyvyyttä logistiikkaan.

Scroll to Top

Haluatko kuulla lisää sisälogistiikan ulkoistamisen hyödyistä?

Ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Aapo Nurmi

Aapo Nurmi,
myyntijohtaja
+358 50 556 7858
aapo.nurmi@hub.fi

Keijo Toots

Keijo Toots,
myyntipäällikkö
+358 50 376 6611
keijo.toots@hub.fi