Näin toimimme logistiikkakumppanina

HUB logistics on logistiikan, varastoinnin ja materiaalivirtojen hallinnan täyden palvelun kumppani. Olemme logistiikkayritys, joka toimii Suomessa kahdellatoista eri paikkakunnalla. Moderni logistiikkakeskuksemme Vantaan Hakkilassa takaa laadukkaan varastointiratkaisun ja nopean tuotekeruun kaikille asiakkaillemme.

Kolmen jalkapallokentän kokoinen logistiikkakeskuksemme on loikka logistiikan uuteen digitaaliseen aikaan. Hybridivarastomme on moniasiakasvarasto, jossa varastointi tapahtuu sekä automaattisesti että manuaalisesti, asiakkaan tarpeista ja toiveista riippuen. Moniasiakasvaraston keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella mahdollistaa nopeat ja sujuvat kuljetukset.

Logistiikan prosessimme ovat nykyaikaisia ja tehokkaita. Siksi ne takaavat laadukkaan ja nopean tuotekeruun yhtä hyvin manuaalivarastoinnissa kuin automaattivarastoinnissa. Yllämme yli 99 prosentin toimitusvarmuuteen. Varastoinnin tehokkuus on huippuunsa hiottujen prosessien ja nykyaikaisten järjestelmien ansiota. Tehokkuutta ja laatua varastointiin tuovat myös  automatisaatio ja digitalisoidut työvälineet. Nykyaikaiset keruupäätteet ja viivakoodiluku ovat alan ehdotonta huipputasoa.

Yllämme yli 99 prosentin toimitusvarmuuteen. Varastoinnin tehokkuus on huippuunsa hiottujen prosessien ja nykyaikaisten järjestelmien ansiosta.

Hakkilan suuressa logistiikkakeskuksessa on asiakkaillemme 400 000 automaattivarastopaikkaa. Se tarjoaa nykyvaatimukset ylittävät modernit ratkaisut asiakkaittemme kaikkiin tarpeisiin. Automaattivarasto on keskimäärin nopeampi kuin keskiverto manuaalivarasto. Se mahdollistaa tuotteiden keruun ja tilauksen saattamisen toimitusvalmiiksi jopa kolmessa tunnissa.

Näin logistiikan tehostaminen onnistuu kanssamme:

  • Laadukas, tehokas ja nopea tuotteiden keruu nykyaikaisilla prosesseilla
  • Käytössä sekä manuaalivarastointi että automaattivarastointi
  • Yli 99 prosentin toimitusvarmuus hiottujen prosessien ja nykyaikaisten järjestelmien ansiosta
  • Käytössä laadukas automatisaatio ja digitalisoidut työvälineet
  • Nykyaikaiset keruupäätteet ja viivakoodiluku alan ehdotonta huipputasoa

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

Paikallinen ymmärtää paikallisen asiakkaan tarpeet

Asiakkaiden ja heidän tarpeidensa ymmärtäminen on kotimaiselle logistiikkayritykselle ja varastointikumppanille luontevaa, onhan paikallisilla toimijoilla parempi kyky ymmärtää Suomessa paikallisia asiakkaita ja paikallisia tarpeita ja toimia niiden mukaan.

HUB logistics on täyden palvelun kumppani materiaalivirtojen hallintaan. Tarjoamme laadukkaat ja kokonaisvaltaiset logistiikkapalvelut yrityksille. Asiakkaanamme saat älykästä varastointia ja sisälogistiikkaa yrityksesi tarpeiden mukaan. Hoidamme laadukkaasti ja tehokkaasti yrityksesi logistiikan kaikki vaiheet.

Oletko kiinnostunut laadukkaista ja tehokkaista varastointipalveluista?

Scroll to Top