Varastoinnin ulkoistaminen

Varastoinnin ulkoistaminen HUB logisticsille on järkevä ja kustannustehokas päätös. Silloin me  hoidamme puolestasi koko toimitusketjun ja materiaalivirran hallinnan, ja sinä voit keskittyä yrityksesi ydintoimintaan.

Meillä on suuri määrä erilaisia asiakkaita, mutta jokaiselle varastointi- ja logistiikkapalvelut räätälöidään tarpeiden mukaisiksi. Ulkoistuskumppanina meillä on valmiudet ratkaista juuri sinun varastointiisi liittyvät haasteet ja tarjota tismalleen yrityksesi tarpeisiin sopivat ratkaisut varastoinnin ulkoistamiseen. Varaston ulkoistaminen luotettavan ja asiantuntevan kumppanin käsiin on sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen.

Oletko laskenut, miten paljon varastointi sitoo pääomaasi ja resurssejasi? Ulkoistamalla varastologistiikan maksat vain todellisesta käytöstä.

Kun ulkoistat varastoinnin HUB logisticsille, et koskaan maksa turhasta. Suoritepohjainen hinnoittelumme elää yrityksesi volyymin mukaisesti ilman kiinteitä kustannuksia.

Näin varastoinnin ulkoistaminen käynnistyy kanssamme:

  • Jätä yhteydenottopyyntö sivujemme kautta tai ota suoraan yhteyttä myyntiimme.
  • Käymme kanssasi varastointitarpeeksi yksityiskohtaisesti läpi.
  • Annamme kokonaisvaltaisen ehdotuksen ja tarjouksen varastoinnin ulkoistuksesta.

Kun yhteistyö käynnistyy, voit entistä paremmin ja huoletta keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja kerro yrityksesi varastointitarpeista.

Varastoinnin ulkoistamisella haetaan säästöjä

Ulkoistaminen on kasvava trendi, sillä yritykset hakevat säästöjä ja pyrkivät tehostamaan toimintaansa. Varasto ja siihen liittyvät prosessit ovat harvalle yritykselle päätoiminto, joten ne ovat luonteva ja houkutteleva kohde ulkoistamiselle.

Käytämme varastoinnin ulkoistamisesta myös termiä sopimuslogistiikka. Se kertoo siitä, että me tarjoamme asiakkaalle palvelua yhdessä sovitun kokonaisuuden tuottamiseksi. Samalla pyrimme vastaamaan räätälöidyillä ratkaisuilla asiakkaan ongelmaan tai tarpeeseen.

Varastoinnissa ei ole kyse vain varastotiloista ja hyllyistä. Nykyaikaiset varastot ovat ennen kaikkea käsittelykeskuksia, joissa tuotetaan myös lukuisia lisäarvopalveluita, kuten tarroitusta, esiasennusta, testausta, kokoonpanoa, tuotteiden viimeistelyä, myyntiesillepanojen valmistelua ja setittämistä.

HUB logistics on täyden palvelun kumppani materiaalivirtojen hallintaan. Tarjoamme laadukkaat ja kokonaisvaltaiset logistiikkapalvelut yrityksille. Asiakkaanamme saat älykästä varastointia ja sisälogistiikkaa yrityksesi tarpeiden mukaan. Hoidamme laadukkaasti ja tehokkaasti yrityksesi logistiikan kaikki vaiheet.

Oletko kiinnostunut laadukkaista ja tehokkaista varastointipalveluista?

Scroll to Top

Haluatko kuulla lisää varastoinnin ulkoistamisen hyödyistä?

Ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Aapo Nurmi

Aapo Nurmi,
myyntijohtaja
+358 50 556 7858
aapo.nurmi@hub.fi

Keijo Toots

Keijo Toots,
myyntipäällikkö
+358 50 376 6611
keijo.toots@hub.fi