Kesätyöntekijöitä varastotyöhön

Hakuaika tähän tehtävään on päättynyt. Kiitämme kaikkia hakijoita!

Etsimme kesätyöntekijöitä varastotyöhön!

Palkkaamme kesällä 2022 Vimpelin toimipisteellemme yhteensä 3-5 kesätyöntekijää.

Työtehtäviin kuuluu tuotteiden keräily ja pakkaus puhekeräyksellä, tuotteiden keräily ja pakkaus pakkauskoneella sekä tuotteiden valmistus ja kokoaminen pakkauskoneella. Kaikissa työtehtävissä käytetään joko pinoamisvaunua tai vastapainotrukkia.

Kesätyöt sijoittuvat maaliskuusta marraskuun loppuun asti. Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit aloittaa työt. Työsuhteen kestot vaihtelevat kolmesta yhdeksään kuukauteen.

Hakijalta odotamme valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä. Työ on fyysistä, joten tottumusta fyysiseen työhön tarvitaan. Hakijalta edellytetään huumetestin läpäisyä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta. Innokkuus työntekoon ehdotonta plussaa. Perehdytämme sinut tehtävääsi, joten aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ei tarvitse olla, riittää oikea asenne ja halu oppia. Työssä käytetään tietokonetta sekä trukkia, joten tietokoneen perusosaaminen ja trukin ajotaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän motivoituneessa työyhteisössä. Pääset mukaan dynaamiseen työyhteisöön ja saat organisaation täyden tuen. Mukava tiimi ja kilpailukykyinen palkkaus kuuluvat pakettiin.

Käy myös lukemassa viime kesän kesätyöntekijöiden kokemuksia täällä.

Kiinnostuitko?

Täytä hakulomake mahdollisimman pian, viimeistään 30.4.2022 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse Vimpelin yksikön päälliköltä: Tuomas Antila, tuomas.antila@hub.fi.

Täytä hakemus 

 

Scroll to Top