Lopputyön/opinnäytetyöntekijä investointihankkeeseen

Hakuaika on päättynyt. Kiitämme kaikkia hakijoita!

Logistiikan opiskelija – oletko vailla lopputyötä?

HUB logistics on mukana Sulzer Pumps Finland Oy:n investointihankkeessa, johon liittyen Sulzerin Kotkan tehtaan läheisyyteen rakennetaan 5 300 neliömetrin suuruinen uudisrakennus. Osana hankkeen prosessisuunnitelmia haemme opinnäytetyön/lopputyöntekijää HUB:n Kotkan sisälogistiikan yksikköön. Lopputyöntekijä pääsee mukaan HUB:n tiimiin projektiorganisaatiossa.

Lopputyön teema on tuotedatan analyysi osana logistiikkakeskuksen operatiivisia ratkaisuja. Lopputyö on palkaton, mutta onnistuneesta lopputyöstä maksetaan 1000 euron arvoinen stipendi.

Lopputyön aihe ja aikataulu kohdistuvat suunnittelu- ja toteutusvaiheeseen. Lopputyö tukee merkittävällä tavalla oikeiden ratkaisujen valintaa ja mahdollistaa päätösten laadukkaan toteutuksen. Osana lopputyötä työntekijä tuottaa analyysia saatavilla olevasta datasta ja tuottaa laskelmien pohjalta tietoa tarvittavista parametreista. Laskentaa käytetään tulevien ratkaisujen arvottamisessa ja ennen kaikkea tukemassa oikean ratkaisun valintaa.

Tärkeä osa työn toteutusta on ottaa huomioon käsiteltävien tuotteiden erityispiirteet, sekä tuotteiden tilausrakenne ja toimitustapa. Data-analyysi luo pohjaa logistiikkakeskuksen kokonaisratkaisuille, jolloin tuotteiden tuntemuksen perusteella toimintoja liitetään sujuvaksi osaksi muita prosesseja.

Lopputyön tuloksena työntekijä tukee prosessien ja datan analyysin yhteenliittymänä optimaalisen ratkaisun valintaa. Tavoitteena on saada analyysi ja tietämys datasta, mikä tukee mahdollisimman hyvin tulevan logistiikkakeskuksen suunniteltuja prosesseja ja niiden ratkaisuita.

Lopputyöntekijältä odotamme kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja kyvykkyyttä omaksua ja poimia olennaiset asiat laajasta kokonaisuudesta. Olet ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija, kommunikoit sujuvasti projektissa mukana olevien osapuolten kanssa ja hallitset MS Office-ohjelmat.

Excel-ohjelma on tärkeimpiä työvälineitä, joten sen hallitseminen on merkittävässä roolissa työn onnistumista varten. Excelin käyttöön voidaan myös tarvittaessa perehdyttää.

 

Hae mukaan viimeistään 28.2.2022 mennessä. Lisätietoja lopputyöstä antaa kehityspäällikkö Teemu Hämäläinen, teemu.hamalainen@hub.fi

Täytä hakemus

Scroll to Top