Aapo Nurmi HUB logistics:n myyntijohtajaksi

HUB logistics myyntijohtaja Aapo Nurmi

Logistiikan insinööri Aapo Nurmi on nimitetty HUB logistics:n myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloitti tehtävässään 3.11.2021 ja vastaa kokonaisuudessaan HUB:n myyntitoiminnoista. Aapo siirtyy HUB:lle Finn-ID:n myyntijohtajan paikalta.

Aapolla on vahva logistiikan osaaminen useista alan yrityksistä. Hän on työskennellyt Helsingin satamalla, Finnair Cargolla sekä Sinebrychoffin palveluksessa. Myyntitehtävissä Aapo on työskennellyt usean vuoden ajan – viimeiset neljä vuotta johtaen ja kehittäen Finn-ID:n myyntitoimintaa.

– Toivotan Aapon lämpimästi tervetulleeksi HUB:lle. Aapo tulee vahvistamaan HUB:n tekemistä sekä logistisella että myynnin osaamisella. Hänellä on kokemusta ja näyttöä myynnin kehittämisestä ja johtamisesta. Aapon IT- ja järjestelmäosaaminen tukevat loistavasti myynnin kokonaisvaltaista kehittämistä, kun luomme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisratkaisuja, kommentoi toimitusjohtaja Joni Sundelin.

– On ilo päästä HUB:n ammattilaisten tiimiin mukaan. Näen selkeää jatkumoa aiempaan työhistoriaani päästessäni kehittämään HUB:n myyntitoimintoja ja paketoimaan tarjoamiamme palveluita asiakkaidemme logistiikkaan. HUB on vakaana toimijana hienolla tiellä ja pääsen hyödyntämään osaamistani HUB:n kannattavan kasvun kehittämisessä. Meidän palveluidemme avulla asiakasyritys voi huolettomasti keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja sen kehittämiseen, kun me palveluillamme autamme ja tuemme heitä siinä, jonka me oikeasti osaamme, kertoo Aapo.

Tervetuloa taloon!

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top