Töihin HUBille, töissä HUBilla

Meitä HUBilaisia on jo yli 300 kahdellatoista eri paikkakunnalla. Toimimme sekä asiakkaan tiloissa että omissa logistiikkakeskuksissa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Hakkilassa.  

HUBilla työskentelee osaajia eri tehtävissä, ja tehtäväkenttämme on monipuolinen. Tuotannon puolella työnjohtajat ja logistiikkatyöntekijät pitävät logistiikan pyörät pyörimässä vankalla ammattitaidolla.  

Kehitämme osaamistasi

HUBilla on hyvä olla töissä. Jatkuva kehitys on intohimomme, joten tarjoamme myös jokaiselle työntekijälle hyvät mahdollisuudet jatkuvaan oppimiseen. Koulutamme ja perehdytämme työntekijöitämme säännöllisesti, sillä osaava ja motivoitunut henkilökunta on liiketoiminnan perusta. Haluamme varmistaa, että työntekijät saavat asianmukaisen koulutuksen työtehtäviinsä ja pystyvät tekemään työnsä laadukkaasti ja turvallisesti.

Kannustamme työntekijöitämme oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Tapauskohtaisesti on mahdollista kouluttautua oppisopimuksella.  

Työntekijöillemme järjestetään säännöllisesti työtehtäviin ja työturvallisuuteen liittyviä perehdytyksiä ja koulutuksia. Näitä ovat muun muassa työsuojelun peruskurssit, tulityökurssit, ensiapukoulutukset ja muut toimintaympäristöön liittyvät peruskoulutukset, jotka ovat moniin työtehtäviin liittyviä pakollisia koulutuksia.  

Töihin HUBille?

Oletko sinä seuraava HUBilainen? Katso avoimet työpaikat ja tutustu tarinoihin, millaista on olla töissä HUBilla.

Katso avoimet työpaikat »

Lue HUB-uratarinat »

Kehittyminen on intohimomme, joten tarjoamme jokaiselle työntekijälle hyvät mahdollisuudet jatkuvaan oppimiseen
Scroll to Top