Anssi Tura HUB logistics-konsernin kehitysjohtajaksi

Anssi Tura kehitysjohtajaksi HUB:lle

HUB logistics vahvistaa konsernin johtoa ja johtoryhmää nimittämällä Anssi Turan kehitysjohtajaksi 1.1.2021 alkaen. Kehitysjohtajan rooli on uusi. Hänen vastuullaan on liiketoiminnan kehitys ja asiakasratkaisuiden edistäminen yhteistyössä liiketoimintojen kanssa, toimintatapojemme uudistaminen ja kehittäminen asiakaslähtöisesti sekä teknologian ja digitalisaation kehitys osana strategiamme toteuttamista.

Anssi Tura tulee HUB logisticsiin DHL Supply Chainistä, jossa hän on työskennellyt viimeiset 3,5 vuotta Lead Development Managerina vastaten kehitysprojekteista Suomessa. Tätä ennen hän oli HUB:n palveluksessa kehitysinsinöörinä toteuttaen uusasiakasimplementointeja ja erilaisia kehitysprojekteja HUB:n silloisiin toimintayksiköihin.

”On todella hienoa toivottaa Anssi tervetulleeksi ja paluumuuttajaksi HUB logisticsiin. Anssin osaaminen ja kokemus asiakaslähtöisten ratkaisuiden kehittämisessä yhdistettynä digitalisaatioon on merkittävä asia, kun toiminnallistamme strategiaamme. Lisäksi, Anssilla on laaja logistiikka-alan kokemus ja asiakastuntemus monilta eri toimialoilta, mikä vahvistaa työskentelyämme entisestään”, kommentoi HUB logisticsin toimitusjohtaja Joni Sundelin.

”Odotan innolla tulevia tehtäviä HUBilla ja on mukava päästä näkemään kuinka HUB on kehittynyt viime vuosina. Edellisten vuosien työ materiaalivirtojen hallinnassa ja nykyaikaisten varastointiratkaisuiden toteuttamisessa on tuonut minulle uskoa siihen, että haluan olla viemässä logistiikkatoimialaa eteenpäin digitalisaatiota hyödyntäen. HUB logistics tarjoaa tähän kehityslähtöisen yrityskulttuurin ja mielenkiintoisen asiakaskentän”, kertoo tuleva kehitysjohtaja Anssi Tura.

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top