Antalis Oy yhteistyöhön HUB logisticsin kanssa

Antalis Oy ja HUB logistics yheteistyöhön

Antalis Oy on valinnut HUB logisticsin logistiikkakumppanikseen varastotoimintoihinsa. Toiminta käynnistyy kesällä 2023.

Antalis Oy:n tuotteet varastoidaan, keräillään, pakataan ja lähetetään loppuasiakkaalle Vantaan Hakkilan logistiikkakeskuksessa. Lisäksi palvelu kattaa tiettyjen loppuasiakaskohtaisten tuotteiden esivalmistelun ennen pakkaamista ja lähettämistä.

”Kyse on hyvin merkittävästä yhteistyösopimuksesta, joka näkyy meidän ja sidosryhmiemme jokapäiväisessä toiminnassa”, toteaa Antalis Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tuovinen.

”Teimme varastopalveluista avoimen tarjouskilpailun ja HUB valikoitui sitä kautta parhaaksi ratkaisuksi”, kertoo Mikko Virtanen, Operations Controller.

HUB logisticsin toimitusjohtaja Joni Sundelin puolestaan kommentoi: ”Olemme todella iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Antaliksen kanssa. Heidän tuoteportfolionsa on laaja lähtien paperi- ja suurkuvatuotteista pakkausmateriaaleihin, ja varastokapasiteettimme vastaa hyvin tämän kattavan tuotevariaation varastoinnille asettamiin vaatimuksiin.”

HUB logisticsin liiketoimintajohtaja Heikki Mantsinen odottaa tulevaa yhteistyötä: ”Toimintavuosiemme aikana kertyneen osaamisemme avulla pystymme palvelemaan hyvin toimialalla, jossa odotetaan nopeita ja luotettavia toimituksia. Toivotamme Antaliksen tervetulleeksi Hakkilan logistiikkakeskukseemme”.

 

Lisätietoja:
HUB logistics Finland Oy 
Toimitusjohtaja Joni Sundelin
+358 400 272995
joni.sundelin@hub.fi

Antalis Oy
Toimitusjohtaja Kimmo Tuovinen
+358 400 707719
kimmo.tuovinen@antalis.com

Antalis Oy toimii Vantaalla n. 30 henkilön voimin. Yritys kuuluu Antalis-konserniin, joka puolestaan on osa Kokusai Pulp & Paper -konsernia – johtavaa papereiden, pakkausten ja visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelijaa maailmassa. Kokusai Pulp & Paper -konsernin pääkonttori sijaitsee Japanissa ja yritys on listattu Tokion pörssissä (ISIN JP3293350009). Sen liikevaihto vuonna 2021 oli 563,4 mrd jeniä (n. 4,3 mrd euroa). Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa Antalis on johtava papereiden ja teollisen pakkaamisen tuotteiden ja palvelujen B2B-jakelija sekä toiseksi suurin visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija. Antalis, jonka pääkonttori sijaitsee Ranskassa Pariisin alueella, toimii 30 maassa palvellen yli 100 000 asiakasta 3 800 työntekijän voimin ja edistyksellisten verkkokaupparatkaisujen avulla. 93 ekologiseen vastuullisuuteen keskittyvää jakelukeskustamme tarjoavat maailmanluokan palveluita.

 

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top