HUB logistics ja Houston Inc. yhteistyöhön – uusi digitaalinen alusta tuo läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta toimintoihin

HUB logistics ja Houston Inc. yhteistyöhön

HUB logistics on valinnut Houston Inc.:n yhteistyökumppaniksi rakentamaan digitaalista mobiilialustaa, joka kokoaa HUB logisticsin käyttämät järjestelmät yhteen. Sovellus kerää tietoa prosesseista ja ohjaa operatiivista toimintaa. Lisäksi tavoitteena on integroitua helpommin myös asiakkaan järjestelmiin.

HUB logistics panostaa vahvasti digitalisuuteen ja älykkääseen logistiikkaan. Uuden digitaalisen alustan tarkoituksena on kerätä eri järjestelmien tiedot yhteen, mikä auttaa työntekijöitä päivittäisessä työteossa. Se parantaa työntekijäkokemusta helpottaen uusien työntekijöiden työn aloitusta, kun käyttöliittymä suunnitellaan helppokäyttöiseksi ja yksinkertaiseksi. Sovellus kerää tietoa eri prosesseista ja ohjaa aktiivisesti operatiivista toimintaa. Tavoitteena on myös integroitua helpommin asiakkaan järjestelmiin ja kehittää sitä kautta operatiivista tekemistä omien työkalujen avulla. ja mahdollistaa eri toimintojen aktiivisen kehittämisen.

Yhteistyöprojekti käynnistyy maaliskuun 2022 alussa. Sen ensimmäisessä vaiheessa tehdään alkutilannekartoitus ja käydään läpi integraatiomäärittelyt. Tämän jälkeen luodaan prototyyppi sekä prosessi- ja arkkitehtuurikuvaus. Alustavan aikataulun mukaan ensimmäiset toiminnallisuudet sovelluksessa ovat käytössä kuluvan vuoden loppuun mennessä.

– Valitsimme yhteistyökumppaniksi Houston Inc.:n, koska heillä on vankka kokemus vastaavanlaisissa toteutuksissa eri toimialoilla. He vakuuttivat sekä integraatioratkaisuissa että palvelumuotoiluosaamisella. Odotan innolla, että pääsemme projektin kanssa täyteen vauhtiin. Uuden alustan myötä pystymme tuomaan toimintaamme yhä enemmän läpinäkyvyyttä sekä tehokkuutta niin työntekijöille kuin asiakkaillemme. Digitalisaatioon panostaminen auttaa meitä nopeampaan päätöksentekoon, läpinäkyvyyteen toiminnoissamme ja tiedon parempaan käytettävyyteen, kertoo kehitysjohtaja Anssi Tura.

– HUB logistics:n digitaalinen mobiilialusta on äärimmäisen mielenkiintoinen hankekokonaisuus. Se nivoo yhteen Houston Inc.:n ydinosaamisen ja vahvuudet yritysten vaativien asiointi- ja palvelukanavien digitalisoijana. HUBilaisten kanssa on ollut heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien äärimmäisen hyvä yhteishenki ja näkemys toimintatavoista. Olemmekin todella innoissamme päästessämme toimimaan HUB logistics:n kumppanina ja digitalisaatioon pohjautuvan arvon rakentajana, sanoo Houston Inc.:n Myynti- ja Markkinointijohtaja Minna Ruusuvuori.

 

Houston Inc. on Suomessa syntynyt, ihmiskeskeinen ja innovatiivinen ohjelmistotalo, joka on vuodesta 2003 lähtien konkretisoinut asiakkaidensa huikeita digitaalisia visioita todellisiksi arvoa tuottaviksi palveluiksi. Houstonin filosofian mukaan onnistuneissa ohjelmistohankkeissa ei ole kyse vain teknologiasta, vaan asiakkaan liiketoiminnan edistämisestä todellisen ymmärryksen kautta. www.houston-inc.com

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top