HUB logistics kasvaa Puolassa

Harper Hygienics HUB logistics

 

Osakeyhtiö Harper Hygienics on allekirjoittanut sopimuksen sisälogistiikan ja pakkauspalveluiden ulkoistuksesta HUB logistics Puolalle.

HUB logistics kasvaa Puolassa. Se aloitti kesäkuussa yhteistyön kosmetiikka- ja hygieniatuotteita valmistavan Harper Hygienicsin kanssa. Sopimuksen myötä HUB on ottanut vastuun Harperin sisälogistiikan toiminnoista, kuten kehitys- ja pakkausprosesseista.

Toiminta suoritetaan asiakkaan logistiikkakeskuksessa (14 000 m2) Mińsk Mazowieckin lähistöllä sijaitsevassa Jakubów’ssa sekä heidän tuotantotilojensa varastossa. HUB logistics -konsernin työntekijämäärä kasvaa alkaneen yhteistyön myötä 140:llä henkilöllä.

Sopimukseen sisältyy yhteistyökumppanimme resursoinnin sekä infrastruktuurin suunnittelu. HUB kehittää Harperin operatiivista tehokkuutta uusilla innovaatioilla sekä optimoimalla heidän prosessejaan ja resursointiaan, jolloin Harper voi keskittyä tuotannollisiin tehtäviinsä ja strategisten tavoitteidensa saavuttamiseen.

Harper Hygienicsin hallituksen puheenjohtaja Rafał Szczepkowski kommentoi alkanutta yhteistyötä:

Toimiva logistiikka on avainasemassa yrityksellemme. Olen vakuuttunut siitä, että logistiikan kehittämisellä on välitön vaikutus vuosille 2018 ja 2019 asetettuihin tavoitteisiimme, jotka ovat menojemme optimointi, tulojemme kasvattaminen ja toimintamme laajentaminen kansainvälisesti.

HUB logisticsin esittelemät uudet ratkaisut kehittävät toimintaamme kasvattamalla tehokkuutta ja parantamalla resursointia. Yhteistyö HUBin kaltaisen kokeneen logistiikkayrityksen kanssa on tärkeä askel Harperin tulevaisuuden kehitykselle. Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman tuotteita suurille asiakkaille Puolassa ja Euroopassa, joten pätevän ulkopuolisen yrityksen tuki on meille erittäin tärkeää.

“HUB logisticsin kansainvälistymisen myötä olemme saaneet merkittävän logistiikka-asiakuuden nyt myös Puolasta. HUBin logistiikkapalveluille ja kehitysosaamiselle oli selkeä tilaus Harperilla. Tarjotut palvelut ovat vastanneet täysin asiakkaan tarpeita ja pystymme tuottamaan heille pyydettyä kustannustehokasta palvelua. Harper asiakkuuden myötä pystymme laajentumaan edelleen kansainvälisesti sekä viemään suomalaista palveluosaamista maailmalle”, jatkaa HUB logisticsin perustaja ja toimitusjohtaja Aarno Törmälä.


Harper Hygienics S.A. on vuonna 1990 perustettu osakeyhtiö, joka tuottaa kosmetiikka- ja hygieniatuotteita. Harper on ollut listautuneena Varsovan pörssiin vuodesta 2010 lähtien.

Yhtiöllä on useita omia arvostettuja brändejä ja se on markkinajohtajana lukuisilla hygieniatuotteiden osa-alueella. Harper on kasvanut viimevuosina nopeasti ulkomaisille markkinoille.

Lue lisää sisälogistiikan ratkaisuistamme!

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top