Logistiikkakanavan videoilla jaetaan hyödyllistä tietoa

HUB logisticsin uusi Logistiikkakanava YouTubessa tuo sujuvan ja tehokkaan logistiikan salat julki selkeästi ja suomeksi. Videoissa on rentoa puhetta logistiikasta ja alan uusista tuulista. Pyrkimyksenä tuoda hyödyllistä tietoa yhtä hyvin alan konkareille kuin logistiikan opiskelijoille ja alasta vasta kiinnostuneille.

Logistiikka-alan uusien kuulumisten ja hyväksi havaittujen oppien lisäksi kanavalla kerrotaan myös siitä, miten HUB logisticsilla nähdään sujuvan varastoinnin maailma ja millaisilla palveluilla asiakkaille tarjotaan apua ja hyötyä liiketoimintaan nyt ja tulevaisuudessa.

Logistiikkakanavan ensimmäisellä videolla myyntijohtaja Aapo Nurmi esittelee kanavan ja listaa, mistä hyvin hoidetussa logistiikassa ylipäänsä on kyse. Kanavan toisella videolla puhutaan varastoinnista ja sen suunnittelusta. Aapo Nurmen vieraana on kehitysjohtaja Anssi Tura, joka kertoo, mitä kaikkea otettiin huomioon, kun viisi vuotta sitten rakennettiin Hakkilan logistiikkakeskusta ja mitä kaikesta myöhemmin opittiin. Miehet puhuvat myös siitä, miten yrityksen kannattaa lähteä laajentamaan varastointiaan.

Videoita tehdään parhaillaan lisää, ja ääneen pääsevät eri palveluiden osaajat ja asiantuntijat. Tulevien aihealueiden lista onkin pitkä, sillä tulossa on puhetta varastointipalveluiden lisäksi ainakin ulkoistuksesta, sisälogistiikasta, puupakkauspalveluista ja vaikkapa setityksestä.

Myös katsojien toiveita otetaan mielellään vastaan. Sekä kysymyksiä että toiveita kanavan tulevista aiheista voi esittää videoiden kommenteissa. Kannattaa myös tilata kanava, jotta saat tiedon seuraavasta videosta ensimmäisenä.

Tervetuloa Logistiikkakanavalle! Löydät sen täältä: www.hub.fi/logistiikkakanava 

 

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top