Tiiminvetäjä Turkuun

Haemme HUB logisticsin Turun yksikköön tiiminvetäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi sisältää tuotantotyöhön osallistumista, asiakasyhteistyötä, raportointia ja seurantaa, mutta ennen kaikkea se on aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa.

Toivomme sinulta kokemusta työskentelystä logistiikassa, taitoa resursoida ja hyvää organisointikykyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työtehtävissä kommunikoit sekä suomen- että englannin kielellä.

Odotamme sinulta myös ajantasaista tietoteknistä osaamista sekä valmiutta vuorotyöhön. Perehdytämme sinut tehtävääsi, joten välttämättä aikaisempaa kokemusta tiiminvetäjän roolista ei tarvitse olla, oikea asenne ja halu oppia riittää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset aidosti haastamaan osaamistasi, jatkuvia koulutusmahdollisuuksia ammattitaitosi kehittämiseksi, kilpailukykyisen palkkauksen ja organisaation täyden tuen.

Työt alkavat 5.6.2023 tai sopimuksen mukaan, ja haku on nyt käynnissä. Täytä hakulomake ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen 28.5.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Aleksi Laakso, aleksi.laakso@hub.fi tai puh 040 551 6606.

Täytä hakemus

 

Scroll to Top