Työnjohtaja Turkuun

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

 

Haemme HUB logisticsin Turun yksikköön työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi vastaat yksikön operatiivisen toiminnan työnjohdosta sekä toimintaan liittyvästä asiakasyhteistyöstä, sen toimivuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Työsi sisältää raportointia ja seurantaa, mutta ennen kaikkea se on aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa. Vahvana johtajana uskallat toimia selkeänä suunnannäyttäjänä myös haastavissa tilanteissa.

Toivomme sinulta työtehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta esihenkilötehtävistä, taitoa resursoida ja hyvää organisointikykyä. Olet esihenkilönä jämäkkä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot hankalissakin tilanteissa. Sinulla on kokemusta tuotantoympäristössä työskentelystä ja näyttöjä prosessien kehittämisestä. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työtehtävissä kommunikoit sekä suomen- että englannin kielellä.

Odotamme sinulta myös ajantasaista tietoteknistä osaamista. Ohjaat ja neuvot tiimiläisiäsi työsuhteeseen liittyvissä asioissa, joten ymmärrys kaupan varaston työehtosopimuksesta ja työlainsäädännöstä on sinulle hyödyksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset aidosti haastamaan osaamistasi, jatkuvia koulutusmahdollisuuksia ammattitaitosi kehittämiseksi, kilpailukykyisen palkkauksen ja organisaation täyden tuen.

Työt alkavat 22.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Täytä hakulomake ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen 10.5.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Aleksi Laakso, aleksi.laakso@hub.fi tai puh 040 551 6606.

Täytä hakulomake

 

Scroll to Top