Varastotyöntekijä/trukinkuljettaja

Hakuaika on päättynyt. Kiitämme kaikki hakijoita!

 

Haemme HUB logisticsin Turun yksikköön kahdeksaa trukinkuljettajaa/varastotyöntekijää kuuden kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on toimia Meyerin Turun telakalla trukinkuljettajana ja varastotyöntekijänä. Tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti logistiikka-alan työtehtäviä laivanrakennuksen parissa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja työ on ajoittain fyysistä.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työkielenä suomen kieli, mutta odotamme tekijältä myös englannin kielen taitoa. Positiivinen asenne ja innokkuus sekä tahto kehittyä työssä kuuluvat ominaisuuksiisi. Trukinajotaito (vastapaino) on vaatimus.

Tarjoamme sinulle paikan osana ammattitaitoista työporukkaa, perehdytyksen ja koulutuksen uusiin työtehtäviisi. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Kiinnostaako paikka logistiikan ammattilaisten joukossa? Hae paikkaa täyttämällä hakulomake ansioluetteloineen 1.10.2021 mennessä. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun yksikönpäällikkö Aleksi Laakso, aleksi.laakso@hub.fi, puh. 040 551 6606.

 

Täytä hakemus 

 

Scroll to Top