Carlos Salinas – Supervisor

HUB logistics Supervisor Carlos Salinas

Tampereen yksikössä työskentelevä Carlos Salinas on pitkän linjan logistiikka-ammattilainen. Hänellä on ollut työhanskat kädessä jo kokonaiset 19 vuotta. Carlos siirtyi HUB:n palvelukseen liikkeenluovutuksella vuonna 2016 oltuaan ensin asiakasyrityksen palveluksessa yli 10 vuotta.  

Carlos Salinas taitaa niin asiakkaan tarvitsemien materiaalien valmistamisen kuin tuotteiden lopputarkastamisen. Hän aloitti HUB:lla tuotannon työtehtävissä ja eteni nopeasti tiiminvetäjäksi vastaten tuotannon tehtävien ohella operatiivisen toiminnan sujuvuudesta ja työntekijöiden sparraamisesta.  

Nykyisessä tehtävässään työnjohtajana tehtäväkenttä laajeni ja monipuolistui. Työnjohtajan työnkuvaan kuuluu työntekijöiden työnjohtamisen lisäksi laaja kirjo muita tehtäviä.  

”Päivittäisen työnjohdon lisäksi saan olla mukana henkilöstön kehittämisessä, työnsuojelussa sekä resurssoinnissa ja työvuorosuunnittelussa. Henkilöstöasioiden lisäksi vastaan asiakkaalta tuleviin tilaus- ja toimitusaikakyselyihin, teen inventaariolaskelmia ja reagoin akuutteihin huoltokutsuihin tuotannossa. Asiakasyhteistyöhön kuuluvat niin päivittäinen kommunikointi kuin kuukausittaiset palaveritkin. Kaikki työhön liittyvä tieto kulkee asiakkaan tietojärjestelmään, jolloin on tärkeä varmistaa, että tiedot liikkuvat oikea-aikaisesti.” kertoo Carlos tehtävänkuvastaan.  

”Parasta työssäni on nähdä tiimin onnistuvan”

Tuotannon työ vaatii Carloksen mukaan erityistä tarkkuutta. Kaikki elementit tuotteen valmistuksessa mitataan tarkasti ja valmiille tuotteille tehdään laaduntarkastus yhdessä asiakasyrityksen tuotekehitysinsinöörien kanssa. ”Laadunvalvontaa tekevät kaikki työntekijät. Meillä on käytössä työnkierto eli kaikki tekevät kaikkea. Seuraamme alussa, että työntekijällä on riittävä valmiudet suoriutua uudesta työtehtävästä. Vanhempi kollega kouluttaa ja valvoo rinnalla.” kertoo Carlos. 

Työnkierto tuo vaihtelua työhön ja edesauttaa operatiivisen toiminnan organisoimisessa. Tampereen yksikössä on pitkän uran tehneitä konkareita, jolloin vaihtelu työtehtävissä pitää mielenkiinnon yllä.  

”Nautin siitä, että oma tiimini on osaava ja hyvinvoiva, ja työntekijät pitävät työnteosta. Aito kiinnostus työtä kohtaan on yksi pitkien urien salaisuus. Kun tiimityö sen jokaisella osa-alueella toimii, myös itse työ sujuu hyvin. Työn parhaita puolia on nähdä tiimin onnistuvan” tiivistää Carlos.  

Esimiesvalmennuksesta eväitä johtamiseen

Carlos on osallistunut HUB:n järjestämään esimiesvalmennukseen, joka järjestettiin yhteistyössä Hyria koulutuksen kanssa. Vuoden kestävä koulutus antoi pitkälle kantavat eväät esimiestehtävässä menestymiseen.  

”Sain mahdollisuuden osallistua HUB logisticsin leader-koulutukseen. Kävimme monessa paikassa kouluttautumassa Hyrian johdolla. Uutena työnjohtajana opettelen uusia työtehtäviä ja uusia asioita tuleekin eteen päivittäin, joten paljon on opittavaa. Kouluttaudun mielelläni lisää, jos siihen tulee mahdollisuus. Itsensä jatkuva kehittäminen on työssä menestymisen kannalta tärkeää”. tiivistää Carlos.

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top