HUB logistics ja Ruukki jatkavat yhteistyötä Vimpelissä

HUB logistics ja Ruukki jatkavat yhteistyötä

HUB logistics Finland Oy ja Ruukki Construction Oy ovat 5.1.2022 sopineet yhteistyön jatkumisesta. Uuden sopimuksen myötä vuonna 2013 alkanut yhteistyö saa jatkoa.

HUB logistics vastaa Ruukin Vimpelin tehtaan tarvikepakkaustoiminnoista. HUB tuottaa Ruukille kattoturvatuotteiden ja -tarvikkeiden, kattolistojen sekä sadevesijärjestelmien varastointi-, keräily-, pakkaus- ja lähetyspalveluita sekä näiden tuotteiden tilaus- ja hankintapalveluita.

Ruukin Vimpelin tehtaan johtaja Tapio Videnoja on tyytyväinen vuosien saatossa muodostuneeseen yhteistyöhön.

– Edellisellä sopimuskaudella olemme yhteistyössä menestyksekkäästi parantaneet palveluihin liittyviä prosesseja ja kustannustehokkuutta. Jatkamme hyvää yhteistyötä uuden sopimuksen myötä. Toiminta on päivitetty vastaamaan entistä paremmin muuttuneita tarpeita, asiakkaiden palveluun liittyviä odotuksia sekä Ruukin strategisia tavoitteita. Tästä esimerkkinä yhtenevät tavoitteet, työturvallisuuden kestävän kehityksen, laadun sekä jatkuvan parantamisen osalta.

HUB logistics -konsernin toimitusjohtaja Joni Sundelin iloitsee yhteistyön jatkumisesta:

– On erittäin hienoa jatkaa jo yhdeksän vuotta sitten alkanutta yhteistyötä. Olemme pystyneet kehittämään Ruukin Vimpelin tehtaan logistiikkaa monin tavoin ja jatkamme samalla asenteella tästä eteenpäinkin. Nyt sovitun jatkon pohjalta suuntaamme katseemme jatkokehityksen suunnitteluun ja toteutukseen tukeaksemme kumppanuutemme yhteisiä tavoitteita.

 

Lisätietoja:

HUB logistics Finland Oy
Toimitusjohtaja Joni Sundelin
Puh. +358 400 272 995
joni.sundelin@hub.fi

Ruukki Construction Oy
Tehtaanjohtaja Tapio Videnoja
Puh. +358 40 531 0057
tapio.videnoja@ruukki.com

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top