HUB logistics ja Sulzer Pumps Finland Oy syventävät strategista yhteistyötä sisälogistiikan alueella

HUB logistics sisälogistiikka

Sulzer Pumps Finland Oy:n Kotkan tehtaan sisälogistiikan toiminnot siirtyvät HUB logistics Packaging Oy:lle investointihankkeen myötä.

 

Sulzer Pumps Finland Oy käynnistää investointihankkeen huhtikuussa 2021 ja se valmistuu vuoden 2022 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Sulzer lisää merkittävästi Kotkassa valmistettavien laitteiden määrää, kun investoinnit on saatu päätökseen. Hankkeeseen liittyen rakennetaan 5 300 neliömetrin uudisrakennus Sulzerin Kotkan tehtaan välittömään läheisyyteen. Uusi logistiikkakeskus tehostaa Sulzerin materiaalitoimintoja.

HUB logistics Packaging Oy ja Sulzer Pumps Finland Oy ovat hankkeeseen liittyen sopineet strategisen kumppanuuden syventämisestä. Sulzer Pumps Finlandin Kotkan tehtaan sisälogistiikan toiminnot siirtyvät osaksi HUB logisticsin liiketoimintaa.

Sisälogistiikan henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä HUB logistics Packaging Oy:n palvelukseen. HUB logistics jatkaa siirtyvää liiketoimintaa Karhulan teollisuuspuistossa ja investoi logistiikkaan ja materiaalien käsittelyyn.

Toteutettavalla investointikokonaisuudella katsotaan olevan erittäin myönteinen vaikutus Kymenlaakson konepajateollisuuden kilpailukykyyn myös kansainvälisillä markkinoilla. Investoinnit tukevat kaikkien hankkeessa mukana olevien osapuolten liiketoiminnan kasvua ja menestystä.

Merkittävä kehitysaskel kohti kokonaisvaltaista sisälogistiikan palvelukonseptia

HUB logisticsin toimitusjohtaja Joni Sundelin iloitsee strategisen kumppanuuden syventämisestä:

– Nyt pääsemme toteuttamaan sisälogistiikan palvelukonseptiamme Sulzerin kanssa uudella tasolla. Tämä on iso kehitysaskel meille tuottaa kokonaisvaltaisempaa palvelua uudessa logistiikkakeskuksessa.

Myös HUB logisticsin liiketoimintajohtaja Janne Marttila on erittäin tyytyväinen syvempään yhteistyöhön:

– Olemme toimineet Sulzerin kumppanina jo usean vuoden ajan varasto- ja pakkaustoimintojen osalta. On todella hienoa olla mukana tämän merkittävän hankkeen suunnittelussa sisälogistiikan prosessien osalta. Olemme vuosien ajan panostaneet sisälogistiikan kehittämiseen niin prosessien kuin automaation osalta.

 

 

Lisätietoja:

HUB logistics Finland Oy, Toimitusjohtaja Joni Sundelin, Puh. +358 400 272 995

joni.sundelin@hub.fi

HUB logistics Packaging Oy, Liiketoimintajohtaja Janne Marttila, Puh. +358 50 317 3569

janne.marttila@hub.fi

Sulzer Pumps Finland Oy, Toimitusjohtaja Jukka Tani, Puh. +358 50 575 4047

jukka.tani@sulzer.com

 

2021-03-19

 

 

 

Jaa tämä juttu.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vieritä ylös