Puupakkauspalvelut

Tarjoamme puupakkauspalvelut kokonaisvaltaisesti ja kilpailukykyisesti. Vastaamme joustavasti ja nopeasti asiakkaittemme puupakkausten tarpeisiin. Toimittamme tarvittaessa suuria eriä mittamuuttuvia puulavoja sekä asiakkaan tarpeen mukaisesti räätälöityjä puupakkauksia. Toimitusvarmuus ja korkea laatu ovat ohjenuoriamme.

Olemme erikoistuneet
Olemme erikoistuneet muun muassa lautalaatikoihin ja -häkkeihin sekä puulavoihin ja -alustoihin. Suunnittelemme pakkaukset itse tai käytämme standardiratkaisujamme projektista riippuen.

Puupakkaustuotantomme keskittyy Riihimäelle ja Tampereelle. Lisäksi tuotamme puupakkauksia mittatilaustyönä asiakkaittemme toimitiloissa Järvenpäässä, Kotkassa ja Naantalissa. Näin ollen puupakkausten valmistus ja tuotteiden pakkaaminen hoituu avaimet käteen -periaatteella.

Voimme myös ylläpitää pakkausmateriaalien täydennysvarastoa, joko yrityksesi tiloissa tai omissa varastoissamme.

Tarvitsetko kokonaisvaltaista puupakkauspalvelua?

Kykenemme toimittamaan suuria eriä mittamuuttuvia puulavoja sekä puupakkauksia mittatilaustyönä.

Projektipakkaaminen on erityisosaamistamme

Tarjoamme pakkausprojekteja täysin avaimet käteen -periaatteella. Projektipakkaaminen sisältää vientilähetysten kokonaispalvelun: tavaroiden vastaanoton, pakkausten valmistamisen, pakkaus-, kontitus- ja lastaustyöt sekä lähetykset ja perille toimitukset tarvittavine dokumentteineen.

Jokainen projekti mitoitetaan yksilöllisesti – oli sitten kyse yhden työntekijän tuntityöstä tai kokonainen tehdasmuutto.

Scroll to Top