Raute: Puupakkaustuotteita mittatilaustyönä

Raute on ollut HUB logisticsin asiakas vuodesta 2019. HUB toimittaa Rautelle projektiluontoisesti lämpölevylaatikoita ja pakkauslavetteja mittatilaustyönä. Tuoteportfolio ja tuotantomäärät ovat kasvaneet säännöllisesti yhteistyön aikana.

Rauten pakkauslaveteilleen tarvitsema pohjaratkaisu on aivan omanlainen, joten perinteinen eurolava ei ollut ratkaisu. Esimerkiksi lämpölevylaatikoissa on erityisiä piirteitä, jotka tulee ottaa huomioon pakkausmateriaalin valmistuksessa ja tuotteen loppulaadussa.

Raute arvostaa asiakasyhteistyössä keskustelun avoimuutta ja kaikin puolin sujuvaa kommunikaatiota. Joustavuus ja ripeys reagoida nopeisiinkin työpyyntöihin ovat merkityksellisiä nopeatempoisessa projektityössä.

”HUB ymmärsi, millaisia tuotteita me kaipaamme ja oli valmis reagoimaan tarpeeseemme. Tuotteet ovat yhteistyön alusta asti olleet laadukkaita, ja ne on valmistettu laatukriteeriemme mukaisesti. Heti alussa jäi tunne, että HUBilla töitä tehdään asiakkaalle. Asiakaslähtöisyys on HUBilla ollutkin ensiluokkaista”, Rauten Delivery Control Coordinator Joonas Huusko tiivistää.

Toimitusvarmuus kriittisenä menestystekijänä

Raute on tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Rautelle on ehdottoman tärkeää pysyä asiakkaalle luvatuissa toimitusajoissa. Projektiluontoisessa ympäristössä toimiminen asettaa vaatimuksia myös yhteistyökumppaneille.

”Meillä on useita projekteja samanaikaisesti, jolloin tilaamiemme tuotteiden toimitusvarmuus nousee äärimmäisen tärkeäksi tekijäksi. Meille on tärkeää saada tuotteet ajallaan, jolloin ne voidaan käyttää oikea-aikaisesti ja projektimme pääsevät etenemään aikataulussaan. Pakkausmateriaalien myöhästynyt toimitus aiheuttaa aikatauluviivettä omassa tuotannossamme ja pahimmassa tapauksessa tuotteen lähettäminen asiakkaallemme viivästyy. HUB on onnistunut tuotteiden toimituksessa äärimmäisen hyvin. Arvostamme sitä, että HUB pystyy vastaamaan tarpeeseemme toisinaan hyvinkin nopeasti”, Rauten Delivery Control Coordinator Janne Peippo toteaa.

 

Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahden Nastolassa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Shanghain alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Rauten liikevaihto vuonna 2019 oli 151,3 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2019 lopussa oli 778. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.

Lue lisää puupakkauspalveluistamme »

Scroll to Top