Toimitusketjukonsultointi

Toimitusketjukonsultointimme avaa logistiikkasi solmut. LEAN-kulttuurin hallitsevat asiantuntijamme varmistavat, että logistiikkasi prosessit, resurssit sekä varastojärjestelmät ovat oikein mitoitettuja ja että kehitystavoitteet saavutetaan.

Toimitusketjun hallinnan ja materiaalivirtojen hallinnan asiantuntijat palveluksessasi

Hallitsemme tuotannonohjauksen sekä varasto- ja toimitusketjuhallinnan kehitysprosessit. Asiantuntiojamme ovat kokeneita LEAN-työkalujen hyödyntäjiä, mikä ansiosta voit muun muassa nopeuttaa varaston kiertoa tai lyhentää odotusaikoja.

Spend-analyyseillä selvitämme nykyisten kustannusten perusteella tärkeimmät säästökohteet. Meillä on myös asiantuntemusta varastonhallintaan ja raportointiin liittyvien järjestelmien valinnassa ja kehittämisessä.

Toimitusketjukonsultointimme selättää toimitusketjun haasteet ja optimoi materiaalivirrat

Toimitusketjukonsultointi avaimet käteen -palveluna

Saat meiltä selkeän ja asiantuntevan näkemyksen yrityksesi logistiikan nykytilasta, kehityskohteista sekä tulevaisuuden tavoitteista.

Luomme yrityksellesi logistiikan tiekartan, jonka askelmerkkejä seuraamalla koko toimitusketjusi tehokkuus lisääntyy. Resurssikartoituksessa käytössämme ovat tehokkaiksi todetut MOST- ja PIT-menetelmät.

Autamme tarvittaessa toteuttamaan myös vaativan uudelleenresursointihankkeen TRAP-työkalullamme.

Automaatio, digitalisaatio ja älykkyys kehittävät logistiikkaa juuri nyt voimakkaasti.

Materiaalivirtojen hallinta tuottaa säästöjä

Hyvin optimoidut materiaalivirrat ovat tehokkaan toiminnan edellytys. Meillä on vuosien kokemus logistiikan suunnittelusta ja materiaalivirtojen tehostamisesta. Oikaisemalla materiaalivirrat ja lisäämällä niiden varrelle oikeat arvonlisäys- ja työpisteet, liikeradat sekä työtavat, olemme saaneet karsittua asiakkailtamme merkittäviä kustannuksia.

Perusteellinen materiaalivirta-analyysi kasvattaa tehokkuutta prosessien lopputuloksesta tinkimättä.

Scroll to Top