Inchcape ulkoistaa varaosalogistiikan HUB logistics:lle

Inchcape outsources logistics to HUB logistics

Inchcape ja HUB logistics ovat sopineet varastointipalvelusta ja varaosalogistiikan tuottamisesta. Varastointipalvelu kattaa materiaalin vastaanoton, varastoinnin, keräilyn ja lähettämisen Hakkilan logistiikkakeskuksessa. Yhteistyö alkaa keväällä 2023.

Inchcape vastaa Suomessa ja Baltiassa Jaguar, Land Rover ja Mazda automerkkien maahantuonnista. Jaguarin ja Land Roverin jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Laukkanen kommentoi palveluntarjoajan muutosta seuraavasti:

– Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä. HUB logistics on antanut hyvän kuvan toiminnastaan jo ensimetreiltä lähtien ja näemme, että heidän toimintansa tukee sitä laatutasoa, joita maahantuomamme merkit edustavat. Nykypäivän haasteet toimitusketjuissa aiheuttavat viiveitä, joten nopeus, varmuus ja luotettavuus paikallisissa toiminnoissa ovat ensisijaisen tärkeitä. Näemme, että HUB logisticsin panostus esimerkiksi automaattivarastointiin on toiminnallemme etu, jota myös asiakkaamme tulevat arvostamaan.

HUB logisticsin toimitusjohtaja Joni Sundelin korostaa varastointipalvelukokonaisuuden tukevan asiakkaan strategista tekemistä:

– Meille on hienoa saada Inchcape asiakkaaksi Vantaan logistiikkakeskukseemme. Meillä on pitkä ja menestyksekäs kokemus varaosalogistiikasta. Se on yksi strategisista painopistealueista varastointipalveluissamme. Logistiikkakeskuksemme tarjoaa hybridivarastona oivallisen palvelukokonaisuuden mahdollistaen sekä manuaali että automaattivarastoinnin.

HUB logisticsin myyntijohtaja Aapo Nurmi on iloinen käynnistyvästä yhteistyöstä:

– On ollut hienoa olla mukana suunnittelemassa Inchcapelle sopivaa palvelukokonaisuutta ja päästä aloittamaan yhteistyö. Pystymme tarjoamaan kriittiset varaosapalvelut nopeilla vasteajoilla ja laadukkaan palvelukokonaisuuden, joka vastaa asiakkaan tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

 

Lisätietoja:

HUB logistics Finland Oy
toimitusjohtaja Joni Sundelin
puh. +358 400 272 995
joni.sundelin@hub.fi

Inchcape JLR Finland Oy
Jaguar Land Rover jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Laukkanen
puh. +358 50 434 6606
pekka.laukkanen@inchcape.fi

Inchcape Motors Finland Oy
Mazda jälkimarkkinointipäällikkö Joonas Kukkonen
puh. +358 50 505 9528
joonas.kukkonen@mazda.fi

 

 

HUB logistics on vuonna 1992 perustettu yksityisomisteinen suomalainen logistiikkayritys, jolla on vankka kokemus tiedon ja materiaalien hallinnasta. HUB tarjoaa sisälogistiikan ratkaisuja, automaattivarastopalveluja, toimitusketjukonsultointia sekä näiden yhdistelmiä. HUB logisticsin palveluihin kuuluvat myös puupakkausten tuotanto ja pakkauspalvelut. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 33,9 M€ ja henkilöstöä yhteensä 300. www.HUB.fi

Inchcape toimii yli 40 markkinalla Aasiassa, Australiassa ja Tyynenmeren alueella, Keski- ja Etelä-Amerikassa, Karibialla, Afrikassa, Euroopassa ja Iso-Britanniassa. Inchcapella on pitkäaikaisia kumppanuuksia yli 40 maailman johtavan automerkin kanssa.

 

Tutustu varastointipalveluihimme!

 

 

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top