Varastointipalvelut yrityksille

Olemme täyden palvelun kumppani materiaalivirtojen hallintaan. Tarjoamme laadukkaat ja kokonaisvaltaiset varastointipalvelut yrityksille. Saat varastotilaa ja älykästä varastointia yrityksesi tarpeiden mukaan. Hoidamme laadukkaasti ja tehokkaasti yrityksesi logistiikan kaikki vaiheet.

Varastointipalvelumme tukee asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina materiaalien vastaanotosta, varastointiin ja tavaroiden lähettämiseen loppuasiakkaalle. 

Palvelumme skaalautuvat tarpeidesi mukaan, ja hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. Logistiikan suoritepohjainen hinnoittelu elää yrityksesi volyymin mukaan ilman kiinteitä kustannuksia. Huolehdimme puolestasi sekä varastotilojen että työvoiman riittävyydestä, jolloin sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Haluamme olla asiakkaillemme laadukas ja luotettava varastointikumppani. Uskomme vankkumattomasti yhdessä tekemiseen ja kehittämiseen sekä kumppanuusmaiseen toimintaan, jossa molemmat osapuolet hyötyvät onnistumisista.

Etsitkö luotettavaa, joustavaa ja laadukasta varastointikumppania? Ota yhteyttä!

Varastointipalvelumme sekä ratkaisumme verkkokauppalogistiikkaan tukevat asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina materiaalien vastaanotosta, varastointiin ja tavaroiden lähettämiseen loppuasiakkaalle.

Moderni logistiikkakeskus takaa laadukkaan ja nopean tuotekeruun  

HUB:n logistiikkakeskus Vantaan Hakkilassa on loikka logistiikan uuteen digitaaliseen aikaan, jolla voimme tarjota asiakkaillemme toimivat varastointiratkaisut. Hybridivarastomme on moniasiakasvarasto, jossa varastointi tapahtuu sekä automaattisesti että manuaalisesti tarpeesi mukaisesti. Moniasiakasvaraston keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella mahdollistaa nopeat ja sujuvat kuljetukset.

Näin logistiikan tehostaminen onnistuu kanssamme:

 • Laadukas, tehokas ja nopea tuotteiden keruu nykyaikaisilla prosesseilla
 • Käytössä sekä manuaalivarastointi että automaattivarastointi
 • Yli 99 prosentin toimitusvarmuus hiottujen prosessien ja nykyaikaisten järjestelmien ansiosta
 • Käytössä laadukas automatisaatio ja digitalisoidut työvälineet
 • Nykyaikaiset keruupäätteet ja viivakoodiluku alan ehdotonta huipputasoa

Logistiikkakeskuksemme pinta-ala vastaa kolmea jalkapallokenttää. Siellä on 400 000 automaattivarastopaikkaa. 

Logistiikkakumppanina tarjoamme nykyvaatimukset ylittävät modernit ratkaisut asiakkaittemme kaikkiin tarpeisiin. Automaattivarasto on keskimäärin  nopeampi kuin keskiverto manuaalivarasto. Se mahdollistaa tuotteiden keruun ja tilauksen saattamisen toimitusvalmiiksi jopa kolmessa tunnissa.

Älykäs logistiikka tuo tietoa johtamisen ja tuotannon tueksi.

Varastoinnin ulkoistaminen HUB logisticsille

Tiedätkö, kuinka paljon varastointi sitoo yrityksen omaa pääomaa ja resursseja? Kun ulkoistat varastologistiikan meille, maksat vain todellisesta käytöstä.

 1. Hoidamme puolestasi koko toimitusketjun ja materiaalivirran hallinnan
 2. Ratkaisemme juuri sinun varastointiisi liittyvät haasteet ja tarjoamme yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun varastoinnin ulkoistamiseen
 3. Suoritepohjainen hinnoittelumme elää yrityksesi volyymin mukaisesti ilman kiinteitä kustannuksia
 4. Varaston ulkoistaminen luotettavan ja asiantuntevan kumppanin käsiin on sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen
Varastointipalvelut-opas HUB logistics

Tilaa Varastointipalvelut-opas

Tuore oppaamme kertoo, miten saat varastointipalvelujen avulla luotua lisäarvoa koko toimitusketjuun.

Lisäarvopalvelumme

Logistiikan lisäarvopalvelut tuottavat lisäarvoa yrityksesi toimitusketjulle ja parantavat kilpailukykyäsi. Ulkoistamalla lisäarvopalveluita saat arvokkaita resursseja ydinliiketoimintasi kehittämiseen. Tuotamme varastoinnin lisäksi laajan kirjon lisäarvopalveluita:

 • Esiasennus- ja konfiguraatiopalvelut laaja-alaisesti erilaisille laitteille
 • Kunnostamispalvelut, laitetestaukset ja laadunvarmistaminen
 • Varalaitepalvelu/varmuusvarastopalvelu
 • Noudot ja toimitukset asiakkaille 24/7
 • Palautuskäsittely: hoidamme tuotteidesi palautuskäsittelyn puolestasi.
 • Tarroitukset, painatukset, brodeeraukset ja kustomoinnit
 • Pakkaus- ja kasauspalvelut
 • Kokoonpanot ja myymälädisplayt

Verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen

Verkkokauppalogistiikkapalvelumme tarjoaa verkkokauppiaille parhaat mahdolliset edellytykset kasvuun, sillä Hakkilan automaattivarasto sopii erinomaisesti verkkokaupan varastointiin erikokoisille yrityksille. Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat myös verkkokauppatoimitukset valtakunnallisesti pakettiautomaatteihin.

Varastointiratkaisumme on suunniteltu sopimaan yhteen asiakkaidemme järjestelmien kanssa. Automaattivarastoomme voi integroida kaikki yleisimmät verkkokauppa-alustat ja -järjestelmät Allegrosta WooCommerceen.

Oletko kiinnostunut laadukkaista ja tehokkaista varastointipalveluista?

Scroll to Top