Laadukas verkkokaupan logistiikka osana onnistunutta verkkokauppaa

HUB logistics verkkokaupan logistiikka

Verkkokauppa kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Erityisesti viime vuonna koronapandemia ohjasi suomalaisia enenevässä määrin verkkokauppojen ääreen. Onnistuneen verkkokaupan tueksi yritykset tarvitsevat laadukkaat kumppanit ja toimivat toimitusketjut.

Suomalaiset ovat jo usean vuoden ajan siirtyneet tekemään ostoksia verkkokaupoista. Kaupan liiton vastikään tekemästä digikauppaselvityksestä käy ilmi, että esimerkiksi vähittäiskaupan tuotteiden digiostaminen kasvoi viime vuonna 22 prosenttia ja aktiivisten digiostajien määrä kasvoi Suomessa selväsi.

Pandemian myötä yhä useampi suomalainen tekee ostoksia verkossa ja verkko on vakiinnuttamassa asemaansa ostoskanavana. Kaupan liiton selvityksessä kerrotaan, että päivittäistavaroiden lisäksi kirjoja, sisustustuotteita, kodinkoneita, kodin käyttötavaroita, kosmetiikkaa ja lemmikkituotteita siirryttiin ostamaan aikaisempaa useammin verkkoon.

Verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen ammattilaiselle tuo säästöjä

Kuluttajien kasvavat vaatimukset tuotteiden toimitusajoista lisäävät painetta verkkokauppiaalle. Verkkokaupan menestymiseen vaikuttaa yrityksen määrittämä logistinen prosessi sisäänostosta, varastointiin ja toimitukseen. Tilaus-toimitusprosessin tulee olla loppuun asti mietitty asiakkaan ostoon johtavasta klikkauksesta aina siihen, että tuote on asiakkaan kädessä.

Verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen on yksi avain menestykseen. Oman varaston ylläpito ja hallinnointi vaatii rutkasti resursseja. Ammattilaisten hoitamana logistiikka sujuu kuin itsestään ja yritys voi keskittyä omaan ydinosaamiseen. Logistiikkakumppanin hoitamana tuotteet toimitetaan sovitulla tavalla ja aikataululla asiakkaalle. Onnistunut logistiikka verkkokaupan taustalla vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen.

Varastointipalvelua kaikenkokoisille verkkokaupoille HUB:lta

HUB logisticsin varastointipalvelut sopivat kaikenkokoisille verkkokaupoille – niin suurille kuin pienille volyymeille. Erityisesti automaattivarastomme etuna ovat tilaus-toimitustarkkuus sekä nopeat keräilyajat ja sen tuoma ajansäästö tilaus-toimitusketjussa.

Tuotteiden varastointi, keräily, pakkaus ja lähetys eteenpäin asiakkaalle hoituvat standardoitujen prosessien avulla laadukkaasti ja varmasti. Luotettava varastonhallintajärjestelmä, ketterät integraatiot ja rajapinnat asiakkaan järjestelmiin varmistavat, että logistiikan ulkoistus onnistuu mutkattomasti.

Verkkokauppatoimitukset valtakunnallisesti pakettiautomaatteihin kuuluvat myös palveluihimme. HUB:n palvelut on rakennettu tukemaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina materiaalien vastaanotosta, varastointiin ja tavaroiden lähettämiseen loppuasiakkaalle. Kokonaisvaltaisesta kumppanuudesta ja toimivasta yhteistyöstä on ehdottomasti etua verkkokauppiaalle.

2021-03-26

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top