Mikko Heinilä nimitetty liiketoimintajohtajaksi – Heikki Mantsinen varastoliiketoiminnan johtoon

HUB logistics Head of business Mikko Heinilä

Mikko Heinilä on nimitetty HUB logisticsin liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 14.2.2022 alkaen. Heinilä on työskennellyt HUB logisticsilla marraskuusta 2020 alkaen ja hän siirtyy liiketoimintajohtajaksi sisälogistiikan kehityspäällikön tehtävästä. Tätä aiemmin hän on työskennellyt monissa eri logistiikka-alan tehtävissä sekä tuotannon että sisälogistiikan parissa Iskun palveluksessa. Heinilä vastaa liiketoimintajohtajana sisälogistiikkapalveluista sekä puupakkauspalveluista.

– Otan uuden tehtävän erittäin innostunein tunnelmin vastaan. Sisälogistiikassa on valtava potentiaali luoda lisää kilpailukykyä suomalaisille yrityksille ja se tarjoaa mahdollisuuden kehittää asiakkaan prosesseja. Avainasemassa on asiakkaan tarpeen ymmärtäminen ja palveltavan kohteen laaja ymmärtäminen, mikä mahdollistaa parhaan palvelun rakentamisen ja toteuttamisen. Odotan kovasti, että pääsen hyödyntämään eri tehtäväkenttien tuomaa kokemusta uudessa roolissa ja luomaan sekä toteuttamaan tulevaisuuden suunnitelmia yhdessä asiakkaidemme kanssa, Heinilä toteaa.

– Mikolla on vahva osaaminen ja kattava ymmärrys tuotanto-, varasto- ja logistiikkatoiminnoista. Hän on ansioituneesti vienyt sisälogistiikan kehitysprojekteja eteenpäin viimeisen vuoden aikana. Hienoa saada Mikko liiketoimintajohtoon ja vahvistamaan HUB:n johtoryhmää, summaa toimitusjohtaja Joni Sundelin.

Heikki Mantsinen HUB:n varastoliiketoiminnan johtoon

Liiketoimintajohtaja Jouko Lehtosen siirtyessä uusiin haasteisiin, ottaa liiketoimintajohtaja Heikki Mantsinen Hakkilan logistiikkakeskuksen varastoliiketoimintajohdon 21.3.2022 alkaen. Mantsinen on työskennellyt HUB:lla vuodesta 2016 eri sisälogistiikan tehtävissä. Viimeiset kaksi vuotta hän on toiminut sisälogistiikan liiketoimintajohtajana.

Heikki Mantsinen liiketoimintajohtaja HUB logistics
Heikki Mantsinen liiketoimintajohtaja HUB logistics

– Tämä on uusi, mielenkiintoinen haaste, jonka otan sen ilolla vastaan. Jouko on tehnyt hyvää työtä Hakkilan liiketoiminnan kehittämisessä ja siltä pohjalta on hyvä jatkaa. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan varastoliiketoimintaan uudesta näkökulmasta ja työskentelemään uusien asiakkuuksien kanssa.

Onnea uusiin tehtäviin Mikko ja Heikki!

 

 

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top