Puupakkauspalvelut uusiin tiloihin Riihimäellä

HUB logistics puupakkauspalvelut

HUB logistics puupakkauspalvelut Riihimäellä on muuttanut uusiin tiloihin. Puupakkauspalvelut palvelevat jatkossa osoitteessa Kynttilätie 12, 11710 Riihimäki.

Riihimäen puupakkauspalveluiden uusissa tiloissa on yhteensä 3 900 m2 tuotanto- ja varastotilaa. Aiempaan verrattuna tilaa on 1 500 m2 enemmän. Uusissa tiloissa on panostettu aiempaa parempiin ja toimivampiin tuotanto- ja varastotiloihin.

Riihimäen puupakkauspalvelut tuottaa puupakkauksia yrityksille. Se palvelee vuositasolla noin 80 asiakasta. Asiakaskuntaan kuuluvat laaja-alaisesti niin pienet kuin suuret yritykset eri toimialoilla. Tuotevalikoimaan kuuluvat asiakaskohtaisesti räätälöidyt puupakkaustuotteet, kuten puu- ja vaneripakkaukset. Pakkauspalvelu on erikoistunut tuottamaan lautalaatikoita ja -häkkejä sekä puisia lavoja ja alustoja. Yksiköstä toimitetaan kuukausittain yli 200 toimitusta asiakasyrityksille.

Puupakkauspalveluissa panostetaan prosessien kehittämiseen ja uuteen tekniikkaan

Muutto uusiin tiloihin mahdollistaa puupakkauspalveluiden toimintojen kehittämisen laaja-alaisesti. Lisätilan ja uudistettujen tilaratkaisujen myötä tuotannon prosesseja on uudistettu ja käyttöön on otettu uutta tekniikkaa.

Uusissa tiloissa on käytössä purunpoistolaitteisto, joka poistaa sahauksen yhteydessä syntyneen puupurun sekä pölyn tuotannon tiloista imemällä purun rakennuksen ulkopuolella olevaan konttiin. Purunpoisto parantaa merkittävästi sisäilman laatua ja helpottaa ylläpitämään siisteyttä työpisteillä.

Purunpoistolaite palauttaa ulos imeytyneen lämpimän sisäilman takaisin sisätiloihin, jolloin lämmitykseen kuluvaa energiaa säästyy merkittävästi. Paluuilman laatua valvotaan palautusilmakanavassa olevien sensoreiden avulla, jotta paluuilma täyttää asetetut vaatimukset pölypitoisuuden osalta.

Tuotannossa on myös otettu käyttöön uusi palkkisaha, joka nostaa painavat vanerit nostopöydän avulla sahaukseen. Palkkisahan nostopöydän avulla vanerilevyt siirtyvät sahaukseen automaattisesti työntekijän purkaessa edellistä sahausta pois.

Palkkisahan ominaisuudet tuovat nopeutta ja tehokkuutta prosesseihin. Laitteen optimointiohjelma antaa mahdollisuuden tuottaa isoja sarjatöitä sekä pienempiä yksittäisiä tilauksia tehokkaammin. Nostopöydän avulla raskaat työvaiheet nostoineen poistuvat, mikä parantaa työntekijöiden työergonomiaa.

Muutosten myötä pystymme tuottamaan suurempia volyymeja, vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin paremmin ja tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua.

Uusi osoite:

HUB logistics Packaging Oy, Kynttilätie 12, 11710 Riihimäki

 

 

 

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top