HUB logistics ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ovat sopineet yhteistyön jatkumisesta

HUB logistics ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ovat sopineet yhteistyön jatkumisesta

HUB logistics ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ovat sopineet yhteistyön jatkumisesta. Uusi sopimus tuo jatkoa vuonna 2020 alkaneelle yhteistyölle.

HUB logistics:n ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yhteistyö on Suomessa ainutlaatuinen, sillä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä on ensimmäinen julkinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka on ulkoistanut osan logistiikkatoiminnoistaan yksityiselle sektorille.

HUB logistics tuottaa Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymälle logistiikkapalveluita Lahden keskussairaalassa. Logistiikkapalveluiden kokonaisuus kattaa hyvinvointikuntayhtymän varastotoiminnot, sisälogistiikkapalvelut sekä jakelu- ja hyllytystoiminnot Lahden ja maakunnan toimipisteisiin.

Nykytoiminnot tulevat muuttumaan keskusvarastoinnin osalta. Keskusvarastointi siirtyy sairaalan tiloista HUB logistics:n operoimaan ulkoiseen varastoon, jolloin varastointiin sidotut tilat vapautuvat sairaalan muuhun käyttöön.

HUB logisticsin liiketoimintajohtaja Mikko Heinilä iloitsee yhteistyön jatkumisesta ja HUB:n mahdollisuudesta tuottaa sisälogistiikkapalvelua kuntasektorilla:

– Yhteistyömme ensimmäisen sopimuskauden aikana olemme luoneet erinomaisen pohjan sairaalalogistiikalle kehittämällä varastoinnin prosesseja ja tuomalla varastointiin modernit työvälineet. Tästä eteenpäin haemme vielä vahvemmin kehitystä ja katsomme varastointia ja sisälogistiikan toimintoja kehityskulmasta. Sitoudumme toimintaperiaatteidemme mukaisesti kehittämään Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän logistiikan toimintoja kokonaisvaltaisesti.

 

Lisätiedot:

HUB logistics Finland Oy
liiketoimintajohtaja Mikko Heinilä
puh. +358 44 792 3327
mikko.heinila@hub.fi

 

Tutustu sisälogistiikan palveluihimme

 

Jaa tämä juttu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Scroll to Top