Sisälogistiikkapalvelut

Toimiva sisälogistiikka tuo asiakasyrityksen tuotantoon tehokkuutta. Sisälogistiikkapalveluissamme tulemme osaksi yrityksesi tuotantoa ja tuotantoprosessia omissa tiloissasi. Huolehdimme siitä, että oikeat tavarat, osat ja komponentit liikkuvat prosessissa oikea-aikaisesti ja yrityksesi työntekijät voivat keskittyä oman työtehtävänsä menestyksekkääseen hoitamiseen.

Tarjoamme asiantuntemusta ja kokemusta erilaisista sisälogistiikkaratkaisuista ja -prosesseista. Hyödynnämme palveluratkaisuissamme vain parhaiksi havaittuja käytäntöjä ja toimintamalleja.

Kokonaisvaltainen kumppani sisälogistiikkaan ja materiaalivirtojen hallintaan

Sisälogistiikka tarkoittaa materiaalivirtojen hallintaa esimerkiksi tehdas-, terminaali- tai varastoalueen aitojen sisäpuolella. Sisälogistiikka kattaa materiaalin hallinnan tavaran käsittelystä työpisteelle ja siitä aina lähetykseen asti.

Sisälogistiikka palveluna tapahtuu asiakkaan tiloissa. Olemme osa asiakkaan tuotantoa ja tuotantoprosessia. Toimitamme oikeat osat ja komponentit tuotantolinjalle juuri oikeaan aikaan, jolloin yrityksesi työntekijä voi täydellisesti keskittyä omaan työtehtäväänsä, eikä hänen tarvitse käyttää aikaa osien ja komponenttien etsimiseen ja noutamiseen. 

Toimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun. Otamme asiakasyrityksen materiaali- ja tietovirrat kokonaisvaltaisesti haltuumme. Vastaamme siitä, että käytössäsi on riittävät resurssit tuotantosyklisi mukaisesti. 

Tätä kaikkea sisälogistiikka on:

  • Tavaran vastaanottoa, hyllytystä, varastointia, kuljetuksia ja siirtoja tuotannossa
  • Keräilyä, pakkaamista, lastaamista, lähettämistä ja kierrätystä
  • Työntekijät ja kalusto
  • Tietojärjestelmät ja tilat

Etsitkö ratkaisua varastointiin? Meidän avullamme se onnistuu vaikka omissa tiloissasi.

Sisälogistiikan ulkoistaminen kannattaa

Sisälogistiikan ulkoistuksessa kumppanilta vaaditaan ainutlaatuista osaamista ja rautaista ammattitaitoa. Meillä on vankka kokemus sisälogistiikan onnistuneista haltuunotoista. Olemme  standardoineet liiketoiminnan luovutukseen liittyvät prosessit sekä projektin- ja riskinhallinnan, jotta haltuunottoprosessi on mahdollisimman sujuva. 

Luomme yhteistyössä kanssasi systemaattisen logistiikkatoimintojen kehitysohjelman, jolloin voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja sen kehittämiseen. Me huolehdimme logistiikasta.

Sisälogistiikan ulkoistamisen hyödyt yritykselle:

  • Kustannussäästöjä, joustavuutta, skaalautuvuutta
  • Läpinäkyvyyttä ylläpitokustannuksiin, tilakustannuksiin, henkilöstökustannuksiin ja logistiikkakaluston investointikustannuksiin
  • Parempi toimitusketjun hallinta

HUB logistics on täyden palvelun kumppani materiaalivirtojen hallintaan. Tarjoamme laadukkaat ja kokonaisvaltaiset logistiikkapalvelut yrityksille. Asiakkaanamme saat älykästä varastointia ja sisälogistiikkaa yrityksesi tarpeiden mukaan. Hoidamme laadukkaasti ja tehokkaasti yrityksesi logistiikan kaikki vaiheet.

Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!

Scroll to Top