Sujuva logistiikka
saa sinut menestymään

Hub logistics on kokenut, osaava ja palveleva kumppani

HUB logistics on yksityisomisteinen, 30-vuotias suomalainen logistiikkapalveluyritys. Olemme täyden palvelun kumppani materiaalivirtojen hallintaan ja tarjoamme laadukkaat, joustavat ja modernit logistiikkapalvelut yrityksille ja julkisille toimijoille. Osaavana logistiikkakumppanina haluamme palvella niin, että asiakkaanamme voit keskittyä omaan toimintaasi ja saat lisää tehoa tuotantoon.

Monipuolisten logistiikkapalveluidemme kautta olemme kumppani erikokoisille yrityksille monilta toimialoilta, oli sitten kyseessä suuri kokoonpanotehdas, tuotantolaitos, sairaala tai vaikkapa verkkokauppa.

Keskeiset palvelumme:

HUB logistics varastointipalvelut

Varastointipalvelut

Skaalautuvat palvelut, kilpailukykyiset hinnat, moderni tekniikka

Varastointi kannattaa antaa hyviin käsiin

Varastointipalvelumme tukee asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina materiaalien vastaanotosta varastointiin ja tavaroiden lähettämiseen loppuasiakkaalle. Palvelumme skaalautuvat tarpeidesi mukaan, on sitten kyse suuresta tuotantoyrityksestä tai kasvavasta verkkokauppiaasta. Huolehdimme puolestasi sekä varastotilojen että työvoiman riittävyydestä, jolloin sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Haluamme olla asiakkaillemme laadukas ja luotettava varastointikumppani. Kun asiat suunnitellaan ja tehdään yhdessä, saavat molemmat osapuolet selvää hyötyä.

HUB logistics sisälogistiikka

Sisälogistiikkapalvelut

Kehittämisellä ja ulkoistamisella tehoa ja selkeyttä tuotantoon

Sisälogistiikan kehittäminen ja ulkoistaminen tuovat tehokkuutta

Sisälogistiikkapalveluissamme tulemme osaksi yrityksesi tuotantoa ja tuotantoprosessia omissa tiloissasi. Huolehdimme siitä, että oikeat tavarat liikkuvat oikea-aikaisesti ja yrityksesi työntekijät voivat keskittyä oman työtehtävänsä menestyksekkääseen hoitamiseen. Kun sisälogistiikan kehittämiseen panostetaan, voidaan keskeisiä toimintoja kehittää ja saada työhön sekä selkeyttä että tehokkuutta.

HUB logistics puupakkauspalvelut

Puupakkauspalvelut

Lautalaatikot ja -häkit, puulavat ja -alustat sujuvasti ja oikein

Puupakkaukset ovat kaikin puolin kestävä ratkaisu

Puupakkauspalvelumme on erikoistunut tuottamaan lautalaatikoita ja -häkkejä sekä puisia lavoja ja alustoja asiakkaillemme eri toimialoilla. Suunnittelemme pakkaukset itse tai käytämme standardiratkaisujamme projektista riippuen. Puupakkaustuotantomme keskittyy Riihimäelle ja Tampereelle, mutta teemme pakkauksia myös asiakkaidemme tiloissa. Se palvelee vuositasolla noin 80 asiakasta.

HUB logistics toimitusketjukonsultointi

Toimitusketjukonsultointi

Logistiikan solmut auki LEAN-työkaluja hyödyntäen

Toimitusketjun ja materiaalivirtojen hallintaa

Saat meiltä selkeän ja asiantuntevan näkemyksen yrityksesi logistiikan nykytilasta, kehityskohteista sekä tulevaisuuden tavoitteista. Kumppaninasi luomme yrityksellesi logistiikan tiekartan, jonka askelmerkkejä seuraamalla koko toimitusketjusi tehokkuus lisääntyy. LEAN-kulttuurin hallitsevat asiantuntijamme varmistavat, että logistiikkasi prosessit, resurssit sekä varastojärjestelmät ovat oikein mitoitettuja ja että kehitystavoitteet saavutetaan.

Täällä me toimimme: Moderni logistiikkakeskuksemme on Vantaan Hakkilassa. Lisäksi toimimme 11 paikkakunnalla sekä sisälogistiikkakumppanina asiakkaidemme tiloissa.

Ota yhteyttä myyntiin:

Aapo Nurmi

Aapo Nurmi

myyntijohtaja
+358 50 556 7858
aapo.nurmi@hub.fi

Keijo Toots

Keijo Toots

myyntipäällikkö
+358 50 376 6611
keijo.toots@hub.fi

Scroll to Top