Äly on logistiikan dynamo

Automaatio, digitalisaatio ja älykkyys kehittävät logistiikkaa juuri nyt voimakkaasti. Älykkäästä logistiikasta on hyötyä kaikille. Ilman sitä logistiikka olisi älytöntä.

Älykkään logistiikan edut

  • Yritykselle tietoa johtamisen ja tuotannon tueksi.
  • Logistiikkayritykselle laatua ja tarkkuutta toimintaan sekä läpinäkyvyyttä kumppanuuteen.
  • Loppuasiakkaalle parempaa ja nopeampaa palvelua.

Tieto on älykkään logistiikan tärkein elementti. Se onkin itse asiassa tiedolla johtamista. Kun tieto kulkee ja järjestelmät keskustelevat keskenään, esimerkiksi tuotantoyrityksen johto saa reaaliaikaista tietoa logistiikan toiminnasta.

Älykkään logistiikan konkreettisia osia varastoinnissa ovat esimerkiksi automaatio, AGV-trukit ja robotiikka. Varaston työntekijän päivään tuovat selkeyttä, tarkkuutta ja ketteryyttä erilaiset lukulaitteet ja näytöille reaaliaikaisesti päivittyvä tieto.

Toimitusketjuissa on tärkeää integraatio eri järjestelmien välillä ja se, miten tieto liikkuu ja mitä tietoa liikkuu. Logistiikan ketjuissa niiden eri osat rikastavat tietoa, ja edeltävä ketjun lenkki välittää aina tietoa eteenpäin.

Äly on logistiikan dynamo. Kobotti nostaa pahvilaatikkoa.

Älykäs logistiikka tuo tietoa johtamisen ja tuotannon tueksi. Lue artikkeli »

Tätä kaikkea älykäs logistiikka on

  • Tiedolla johtamista: järjestelmien ja digitaalisten työkalujen avulla tuetaan ihmistä päätöksenteossa ja ohjataan häntä työssään.
  • Konkreettisia asioita: esimerkiksi varaston robotteja, ihmisiä auttavia cobotteja, ohjaavia tietoja ruudulla tai tekstiviesti asiakkaalle paketin seurantaa varten.
  • Varastojärjestelmiä ja automaatiota: ne ohjaavat työntekijää oikealle hyllypaikalle tai vastaanottamaan tavaraa.

HUB logistics panostaa älykkääseen logistiikkaan

Digitalisaation ja automaation ansiosta voimme tarjota laadultaan markkinoiden korkeimman palvelutason ja kapasiteetiltaan kovimman palvelutarjooman. Se näkyy nopeimpana ja virheettömimpänä palveluna sekä asiakasyritykselle että loppuasiakkaalle.

Osaamme hyödyntää älykästä logistiikkaa sekä ohjata, toteuttaa ja johtaa sen avulla. Toimintamallimme on joustava, ketterä ja hyvin asiakaslähtöinen. Osaamme ratkaista ongelmia. Esimerkiksi sisälogistiikassa olemme Suomessa konepajateollisuudessa johtava toimija.

Haluatko kuulla lisää älykkään logistiikan ja digitalisaation tuomista hyödyistä juuri sinun yrityksellesi? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä myyntiin:

Aapo Nurmi

Aapo Nurmi

myyntijohtaja
+358 50 556 7858
aapo.nurmi@hub.fi

Keijo Toots

Keijo Toots

myyntipäällikkö
+358 50 376 6611
keijo.toots@hub.fi

HUB logistics Finland Oy
Vanha Porvoontie 256b
01380 Vantaa
+358 29 080 0600
info@hub.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Tilaa HUB-uutiskirje

Scroll to Top

Tilaa Logistiikkameili
– ja olet perillä alan virtauksista!

HUB logisticsin uutiskirje on nyt Logistiikkameili. Se kertoo sinulle logistiikka-alan virtauksista ja  sujuvan logistiikan eduista liiketoiminnalle.

Logistiikkameili